Üdülési lehetőség a Balatonon

Üdülési lehetőség a Balatonon

2019 évben a Szövetségünk tulajdonát képező, Zamárdi Rózsa u 55. szám alatti üdülőnkben az alábbi kedvezményes üdülési lehetőséget kínáljuk fel a tagegyesületünk tagjainak.

Üdülési időszak: 2019. május 03-tól 2019. szeptember 13-ig.

turnusváltás ideje: hétfőn és pénteken lehetséges (igazodva az Erzsébet-programhoz)

Turnus időszakok:   hétfőtől péntekig  5 nap/4 éj, vagy

                              Péntektől hétfőig 4 nap/3 éj, vagy

                              Péntektől péntekig 8 nap/7 éj, vagy

                              Hétfőtől hétfőig  8 nap/7 éj, vagy

                              ennek 10-14 napos variációi

Elhelyezés: 2 db 2 fős + pótágyazható akadálymentes szoba, saját fürdőszobával

                    2 db 2 fős emeleti szoba, saját fürdőszobával

Árak:                      10.000,-Ft/ 2 fő/nap  + pótágy 3.000,-Ft/éj

A fenti árból a MEOSZ tagegyesület tagjának az érvényes tagsági igazolvány bemutatásával 50%-ék kedvezményt biztosít a MEOSZ elnöksége!

A szálláshely bemutatása:

A Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetségének akadálymentesített üdülője elsősorban a mozgáskorlátozottszemélyek számára kínál pihenési lehetőséget. Zamárdi a Balaton déli partján helyezkedik el, Siófoktól mintegy 4 km-re. Siófok érdekes látnivalókkal szolgál a kikapcsolódni vágyó vendégek számára, akik megtekinthetik egyebek között a Makovecz Imre Ybl-díjas építészmérnök által tervezett Evangélikus templomot, amely az Oulu, a Siófok finn testvérvárosáról elnevezett parkban található. De belvárosban fellelhető XVIII. századi Vendég-ház – későbbi nevén Fogas és Borharapó – tornácos, nyitott folyosós barokk épülete is érdekes látnivaló lehet a látogatóknak. Több köztéri alkotás található a Millennium Parkban is.

Az üdülőház csendes nyaralóövezetben, mintegy 50 méterre a vízparttól található. A tetőteres épületben 4 darab tágas, pótággyal ellátható kétágyas szoba áll a vendégek rendelkezésére. Minden szobához tartozik a mozgássérült személyek számára kialakított zuhanyozó és WC, két-két szobához egy felszerelt főzőhelyiség, valamint egy fedett terasz. A szobák hűtőszekrénnyel és televízióval rendelkeznek. Az udvaron grillezésre, szalonnasütésre alkalmas sütőhely van kialakítva, és két autó parkolása is biztosított.

A szállásdíj nem terjed ki az idegenforgalmi adó (IFA) összegére, amelyet minden, 18. életévét betöltött vendégnek az adott szálláshelyen, készpénzben szükséges megfizetnie. Az IFA mértékére minden esetben az illetékes települési önkormányzat rendelete az irányadó, összegéről a szálláshely gondnoka nyújt felvilágosítást.

Jelentkezés, foglalás az udules@meosz.hu e-mail címen, vagy postán a MEOSZ központban, az 1300. Budapest Pf. 141. címen.

A foglalásról  visszaigazolást adunk ki, mely minden fontos információt tartalmaz.