Projekt beszámoló
Hátrányos helyzetű családok karácsonya bábszínházzal, Debrecen (2017.12.02.)

A Mozgáskorlátozottak Hajdú-Bihar Megyei Egyesületének „Hátrányos helyzetű családok karácsonya bábszínházzal” címmel az EFOP-1.3.5-16-2016-00601 projekt azonosító számú „Generációk közti együttműködés Csökmőtől Polgárig” című projekt keretein belül rendeztük meg a Mikulás napi ünnepségünket. Egyesületünk első sorban a mozgássérült gyermekek és a mozgássérült tagjaink óvodás és kisiskolás korú gyermekei és unokái számára tartja ezt a programot minden évben.

Ez alkalommal a Holle anyó című bábelőadást látták a gyerekek. Ezt követően a Mikulással beszélgethettek, akit énekkel fogadtak. A Krampuszoktól minden gyermek csomagot kapott. A kicsik és nagyok énekkel köszöntek el a Mikulástól.

A szülők visszajelzései alapján, a gyerekeknek nagyon tetszett az előadás, és nagy szeretettel gondolnak vissza a Mikulásra is. Minden résztvevő apróság mosolygósan távozott, így a kísérők is boldogak voltak.

A helyszín – Vojtina Bábszínház 4026 Debrecen, Kálvin tér 13. – és a mikulás csomagok árajánlat kérés alapján kerültek kiválasztásra, mely az EFOP pályázati keretére számolva került megvételre.