Projekt beszámoló
Együtt Könnyebb nap, Nyíracsád (2017.07.29.)

Egy nagyszerű napot tölthettünk el együtt ezzel is erősítve az együvé tartozást és a közösségteremtést az elszigetelt, korlátozott lehetőségekkel élő mozgássérült tagjainkkal.

A Mozgáskorlátozottak Hajdú-Bihar Megyei Egyesülete, „Együtt könnyebb Napot” rendezett a Nyíracsádi Csonkás Szabadidő Parkban 2017. július 29-én. Együtt könnyebb napunk az egyik legnagyobb rendezvényeink közé tartozik, mely a valóságban egy főzéssel egybekötött Kulturális Fesztivál. A fellépők sokszínű zenei és prózai műsorszámát láthattuk a színpadon. Több mint háromszázan vettek részt a rendezvényen.

Meghívott vendégként megtisztelte jelenlétével a rendezvényt Dr. Nagy János, Nyíracsád község polgármestere és Szimáné Tóth Erzsébet, Újléta község polgármestere.

A rendezvényre ellátogató vendégeket színvonalas kulturális műsor szórakoztatta. A fellépők egész megye területéről érkeztek. Nagyon színvonalas műsort nyújtottak a mozgássérült tagjaink. Volt Néptánc, Cigánytánc, vers, próza, mesemondás.

Az étel megrendelése pályázati keretből valósult meg, mert a tagjaink a tűzgyújtási tilalom miatt nem tudtak főzni. Nagyon finom étel volt. Sült csirkecomb, rizibizivel és savanyú uborkával.